Outsmart send e-mail index en hu
News
keret_felso

Az Outsmart és a Lawson együttműködési szerződést kötött Magyarországon


A Lawson és az Outsmart között együttműködési szerződés jött létre, mely szerint az Outsmart a Lawson értékesítési partnere lett a cég magyarországi viszonteladójaként. Ez az egyezmény lehetővé teszi OutSmart számára, hogy a helyi piacon karban tartsa, fejlessze Lawson ügyfélbázisát, valamint elvégezze a MOVEX / M3 verziók magyarországi frissítését, mind a nyelvi mind pedig az anyagi szükségletek függvényében.

„Nagyon alapos megfontolás alapján választottuk ki az Outsmartot erre a fontos szerepre és büszkék vagyunk arra, hogy a Lawson Partner Program magas színvonalú tagjai között tudhatjuk a céget. Az OutSmart egy kicsi, de nagy szakértelemmel rendelkező csapat, ahol a tanácsadók több éves tapasztalattal rendelkeznek a Movex / M3 alkalmazások kiépítése terén. A Lawson az OutSmartnak - mint igazolt partnerének – teljes hozzáférést garantál a Lawson saját szolgáltatásaihoz, valamint igény esetén jogosultságot az ügyfelek által használt alkalmazások első szintű támogatásához”. – mondta Giuliano Ghinzelli, a Channels of Lawson Software regionális vezetője.

Ezen kívül, hamarosan elérhető lesz az ún. Lawson Professional Services program, mely segítséget nyújt majd az OutSmart személyzetének részére olyan ügyekben, amelyek speciális, konkrét modulokkal kapcsolatosak és / vagy egy szűk szakterülethez tartozó technikai problémák orvoslásához elengedhetetlenek.

További részletekért a Lawson-ról, kattintson ide!

keret_also
2010. OutSmart, Minden jog fenntartva