Outsmart send e-mail index en hu
Lawson
keret_felso

Lawson


A Lawson vállalati szoftvermegoldásokat és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a gyártás, terjesztés, karbantartás területén, valamint a szolgáltatóipar számára. Szoftvereit világszerte több mint 4500 ügyfél használja.

A céget a világ első öt legnagyobb ERP szolgáltatói közé sorolják, 3500 alkalmazottjával, 800 millió USD forgalmával, és a minden kontinensen fellelhető, 50 országból 4,500 ügyfelével.

A Lawson ERP szoftverekkel foglalkozik, világszerte ismert terméke az M3. Az M3 a Movex új neve, az Intentia által gyártott és terjesztett vállalatirányítási rendszer, amellyel a Lawson négy évvel ezelőtt bővítette szolgáltatási körét.

Az M3 nemcsak új márkanév, hanem teljesen újszerű megoldást is nyújt a technológia terén. Miközben a meglévő funkciók továbbra is elérhetőek, számuk kibővült, hogy az ügyfelek még hatékonyabban tudják használni a rendszert.

Az OutSmart teljes körűen kiszolgálja a Lawson ügyfeleinek magyarországi igényeit, tanácsadói számos ügyfél részére nyújtanak segítséget a Movex és M3 szoftverek telepítésében és fejlesztésében. A http://lawson.com/ linkre kattintva további részleteket talál a Lawsonról.

keret_also
2010. OutSmart, Minden jog fenntartva